FGV modifica el servei de les línies 1, 2 i 3 de Metrovalencia per treballs de manteniment i millora de les vies

4 agost 2022|Burjassot

obras metrovalencia

Amb motiu dels treballs de manteniment i les obres de renovació de via de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), es veurà afectat el servei de les línies 1, 2 i 3 de Metrovalencia al llarg de diferents trams. A conseqüència d’aquesta situació, des de FGV s’ha disposat un servei substitutori d’autobús en els trams afectats que enllaçarà amb les parades d’aquestes zones i amb les estacions obertes a la circulació ferroviària.

En línia 1 (Castelló-Bétera) els treballs previstos afecten a Burjassot del 7 al 31 d’agost, amb la qual cosa la connexió entre El Empalme i Bétera, la qual inclou les parades de Burjassot, Burjassot-Godella i Godella, haurà de realitzar-se amb autobús. Tota la informació sobre els trams afectats i la ubicació de les parades d’autobús pot consultar-se PUNXANT ACÍ.

Es col·locarà una parada d’autobús al costat de l’estació amb informació dels horaris i hi haurà un informador en la parada. Els autobusos pararan en totes les estacions, per la qual cosa el trajecte dels viatgers queda garantit i es col·locarà cartelleria informativa en l’estació del tall de la línia.

Amb la realització de les obres, també es veurà afectat el trànsit rodat a Burjassot. Concretament del dilluns 8 al dimecres 10, es tallarà el trànsit de la zona de Burjassot-Godella, Avinguda Ausiàs March, ja que estarà afectat aqueix pas per als vianants i el pas a nivell, mentre que els dies 17 i 18 d’agost els talls es produïran en els voltants de l’estació de Godella, al Carrer Mariano Ribera, en el terme de Burjassot, on també procediran a la realització de millores en el pas a nivell i en el pas de vianants.

Des de FGV han recomanat als usuaris que s’informen del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos en la pàgina web, PUNXANT ACÍ, i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client, 900 46 10 46, així com en les xarxes socials o l’aplicació oficial de Metrovalencia.