Festa Orgull LGTBI+ Orozco, el 8 de juliol, a Burjassot

28 juny 2023|Burjassot

Des de 08/07/2023 fins a 08/07/2023

Dissabte que ve 8 de juliol, la simbòlica bandera de l’arc de Sant Martí onejarà amb força als voltants de la falla Domingo Orozco-Bailèn. La comissió fallera celebra la Festa LGTBI+ Orozco, amb motiu de la recent commemoració del Dia de l’Orgull Gai, celebrada el 28 de juny. La celebració compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Cooperació i Desenvolupament i Diversitat Sexual, dirigida per Isabel Mª Mora.

L’orgullosa festa començarà a partir de les 19.30 h i l’accés és totalment lliure. La Falla Domingo Orozco proposa un divertit tardeo que s’estendrà fins a la nit i que tindrà la música i el ball com a principal protagonista. En primer lloc punxarà la DJ Carlota, la qual donarà pas, cap a les 20 h, a la Lectura del Manifest per l’Orgull LGTBI+, acte que comptarà amb la presència de diferents representants municipals i de Carlos Galiana, burjassoter i exregidor de l’Ajuntament de València.

La festa seguirà amb les sessions de la DJ Raquel Maravilla, cap a les 21 h, de Paulens DJ a les 22 h i d’Ella pincha sola, a la mitjanit, com a colofó a una jornada lúdica i festiva en defensa de la llibertat sexual i la no discriminació.