Cap de setmana benèfic per a la Protectora d’Animals de Burjassot en col·laboració amb Lush València

7 setembre 2022|Burjassot

SPAB- Fin de semana benéfico Lush Valencia septiembre 2022

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha començat el seu particular nou curs amb un cap de setmana solidari, el principal objectiu del qual ha sigut el de sempre: continuar recaptant fons per a atendre els animals abandonats de Burjassot. L’última activitat en aquest sentit va tindre lloc el passat cap de setmana del 2 al 4 de setembre i es va celebrar en col·laboració amb Lush València, botiga i marca especialitzada en cosmètica natural i vegana.

Així, voluntàries i voluntaris de la SPAB van muntar, durant els tres dies, la seua taula solidària i informativa a les portes d’un dels establiments de Lush, situat en ple carrer Colón de València. Allí, a més d’oferir informació sobre adopcions, acolliments i sobre la labor que la SPAB realitza de manera continuada, les persones voluntàries van estar oferint la crema corporal Charity Pot de Lush. Es tracta d’un producte els ingredients del qual procedeixen de projectes de cultura regenerativa i que Lush comercialitza exclusivament amb la finalitat de donar el 100% dels beneficis (a excepció de l’IVA) a la causa de diferents organitzacions i entitats sense ànim de lucre.

En aquesta ocasió, l’associació beneficiària ha sigut la SPAB i tot el recaptat amb les vendes de les Charity Pot de la fi primera cap de setmana de setembre han anat a parar íntegrament a la SPAB i, per tant, a cura dels animals que es troben a Burjassot, en estat d’abandó.