Cap de setmana especial en el cinema Tívoli pel 9 d’Octubre

3 octubre 2022|Burjassot

Des de 07/10/2022 fins a 09/10/2022

Aquest cap de setmana, divendres 7 i diumenge 9 d’octubre, la programació cinematogràfica del Tívoli serà especial amb motiu de la celebració de la festivitat de tots els valencians, el 9 d’Octubre i, és que, les dues pel·lícules que es projectaran, “Dragon ball super hero” i La innocència” seran en valencià.

Aquest especial 9 d’Octubre arribarà en les sessions del divendres a les 19.30 hores i el diumenge a les 16.30 hores amb la projecció de “Dragon ball super hero” que portarà al públic del tívoli a l’animació de Son Goku que va destruir en el seu moment a la Patrulla Roja. Ara, uns certs individus han decidit continuar amb el seu llegat i han creat als androides definitius: Gamma 1 i Gamma 2. Aquests dos androides s’autoproclamen “superherois” i decideixen atacar a Piccolo i a Gohan. Quin és l’objectiu de la nova Patrulla Roja? Davant un perill imminent, arriba el moment del despertar del Superheroi!.

Per part seua, “La innocència” es projectarà, en la seua versió original en valencià, el divendres en la sessió de les 22.30 hores i el diumenge en la sessió de les 19.30 hores. Dirigida per Lucía Alemany, aquest film narra la història de Lis, una adolescent que somia amb convertir-se en artista de circ i eixir del seu poble, encara que sap que per a aconseguir-lo haurà de barallar-lo durament amb els seus pares.

És estiu i Lis es passa el dia jugant als carrers del poble amb les seues amigues i estant amb el seu nuvi, uns anys major que ella. La falta d’intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen a Lis a portar aqueixa relació en secret perquè els seus pares no s’assabenten. Però aqueix estiu idíl·lic arriba a la seua fi i, amb l’inici de la tardor, Lis rep una notícia inesperada

El testimoni d’aquestes dues pel·lícules l’agafaran el dimarts 11 i el dimecres 12 d’octubre “DC supermascotas” i Model 77” ja que la setmana vinent, en ser festiu el dimecres 12 d’octubre, hi haurà projeccions dimarts i dimecres.