Final de curs i concert monogràfic per a l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot

15 juny 2015|Burjassot

L’Agrupació Musical Los Silos tanca aquest mes de juny el seu curs 2014/15, un curs en el qual han comptat amb 274 matrícules en les diferents matèries que s’imparteixen per part de l’entitat i amb un 100% d’aprovats en les proves de grau elemental del conservatori. Aquestes xifres posen de manifest el gran interés per la música dels joves i majors del municipi que tenen en l’Agrupació i en els seus professors el millor exemple de formació i treball.

Per finalitzar aquest curs, l’Agrupació oferirà el seu tradicional concert de finalització de curs diumenge que ve 21 de juny a partir de les 11.30 hores en l’Auditori de la Casa de Cultura. Un concert gratuït en el qual es comptarà també amb la presència de les voluntàries i els voluntaris que conformen el Banc d’Aliments de Kanguros-Lv que arreplegaran aliments no peribles que podran aportar els assistents al concert. Aquelles persones que no puguen anar al concert, podran fer arribar les seues aportacions d’aliments a la seu de l’entitat, en el Passeig de Concepción Arenal, durant tota la setmana del 15 al 20 de juny.

També en el mes de juny, en aquest cas en el Centre Cultural Tívoli, les Bandes Juvenil i Simfònica oferiran un concert monogràfic d’obres del compositor valencià Ferrer Ferran. Serà el diumenge 28 de juny a les 12 hores en el citat centre municipal i, al mateix, està confirmada l’assistència del mateix compositor.

A aquests concerts s’uneix que la Coral de los Silos visitarà Jumella en 27 de juny i, ja al juliol, el dia 5, la Banda Juvenil es desplaçarà fins a Pozo Cañada, a Albacete, per oferir també un concert. A més, del 13 al 17 de juliol, 50 xiquets gaudiran del III Campament Musical que tindrà lloc en l’Alberg Casablanca, a Xàtiva.

A tot açò, se suma el període de matrícules que, des del 22 de juny estarà obert per als alumnes de l’escola i que, a partir del 30 de juny, començarà el seu període per als nous alumnes. Enguany, com a novetats, l’Agrupació ofereix el curs d’estimulació musical primerenca, per a xiquets de 0 a 3 anys, acompanyats dels seus pares i el de tabal i dolçaina.

La fi de curs arriba per a l’Agrupació Musical i ho fa amb molta música per a tots els públics i amb la seua oferta de classes per a la nova temporada.