Finalitzada la nova pista de futbito en el barri de Cantereria

9 agost 2019|Burjassot

Pista futbito
pista futbito

Burjassot compta amb una nova zona esportiva, les obres de la qual de creació han finalitzat aquesta primera setmana d’agost. Es tracta d’una nova pista de futbito que s’ha creat enfront de l’estació de metro de Cantereria. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha volgut visitar i supervisar l’obra, just l’endemà de la seua finalització.

Les obres han sigut possibles gràcies al Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, impulsat des de la Diputació de València, la vicepresidència de la qual ostenta el primer edil de Burjassot, i el seu pressupost ha sigut de 19.965 euros.

Finalitzada l’obra per part de l’empresa adjudicatària, la Brigada Municipal d’Obres, dirigida pel regidor Manuel Pérez Menero, durà a terme durant les pròximes setmanes els treballs per a la millora i adequació dels espais confrontants a la pròpia pista, amb la instal·lació de bancs i papereres, l’adequació dels berenadors existents, la instal·lació de mòduls d’exercicis per a majors i la neteja de la pista de petanca.

Així, s’espera que de cara al nou curs, els ciutadans i ciutadanes d’aquest barri, grans i menuts, tinguen a la seua disposició aquesta nova zona esportiva i d’esplai.