Finalitzen amb èxit les obres de millora a l’Escola Infantil Municipal “Llumenetes II”

4 febrer 2021|Burjassot

obras Llumenetes II

L’Escola Infantil Municipal “Llumenetes II”, situada al carrer Isabel La Catòlica 42 de Burjassot, s’ha sotmés recentment a un procés d’obres de manteniment i reforma que, una vegada finalitzades, han donat lloc a un espai que ha guanyat notablement en seguretat i confort per als seus petits usuaris i usuàries. Tal com ha informat la regidoria d’Educació del Consistori, que dirigeix la regidora Manuela Carrero, les obres s’han escomés amb una subvenció obtinguda de la Diputació de València, emmarcada en el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals.

Quant a les actuacions concretes que s’han realitzat en les instal·lacions de l’Escoleta, destaca l’adequació del pati exterior amb la substitució d’actual arener per un paviment de cautxú de seguretat continu i la instal·lació de clos de separació de zones, a més de la instal·lació d’una coberta impermeable en l’accés exterior.

Pel que respecta a les actuacions a l’interior de l’edifici, s’han instal·lat protectors embuatats de 1,20 metres d’altura en els 19 pilars que existeixen a l’interior de la instal·lació i s’ha substituït el paviment danyat a causa de les filtracions d’aigua. A més, s’ha donat solució al problema de les filtracions d’aigua per la coberta de l’edifici, substituint una de les baixants que es trobava en mal estat.

Així mateix i per a contribuir a la millora del treball docent, s’ha subministrat a les aules nous monitors interactius, ordenadors i una impressora, a més de bressols, hamaques, una assecadora i altres electrodomèstics.