Fins al 30 de novembre estan obertes les inscripcions de la I Burjadespertà

14 novembre 2016|Burjassot

Organitzada per la Penya El Coet i comptant amb la col·laboració de l’Agrupació de Falles i de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, Burjassot viurà la seua I Burjadespertà diumenge que ve 12 de març. Una data marcada en el calendari faller burjassoter que ja s’està preparant per part dels organitzadors.

Així, des de la Penya El Coet recorden que les inscripcions per a participar en aquest acte faller estan obertes fins al pròxim 30 de novembre. Tots els participants es podran inscriure en les seues falles corresponents, amb nom, cognoms, DNI i data de naixement. Una vegada arreplegades totes les inscripcions es faran arribar a l’Agrupació de Falles. Els majors de 18 anys pagaran 15€ per la inscripció, per a un lot de dues caixes, i els infantils, 5€, per a un lot de tres caixes.

Tots els participants majors de 18 anys hauran de posseir el certificat emès per Conselleria CRE (Consumidor Reconegut com a Expert), “queda terminantment prohibida la presència de menors de 18 anys en el recorregut durant l’ús del Tro de Bac, així com l’ús de “pals” o altres elements per a l’explosió dels petards”, tal com han assenyalat els organitzadors, que recalquen que només els majors de 18 anys i amb el CRE poden tirar els Trons de Bac.

En el cas dels infantils, des dels 8 fins als 18 anys, tiraran “bombetes”, com marca la normativa i passaran primer pel recorregut.