Formades les primeres parelles lingüístiques del Voluntariat pel Valencià

27 març 2015|Burjassot

El Castell de Burjassot, seu del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, va albergar, recentment, la presentació del Voluntariat pel Valencià, un projecte de promoció del valencià en el qual es formen parelles lingüístiques de persones que dominen l’idioma i persones interessades a aprendre la llengua.

L’acte de presentació d’aquesta campanya va comptar amb la presència de la regidora de Promoció del Valencià, Lluna Àrias. També van assistir el director del Col·legi Major, Santiago Pons, i Vicent Moreno, director d’Escola Valenciana, entitat impulsora d’aquest projecte.

Després de les diferents intervencions a les quals es va unir les d’una jove voluntària del projecte, es va realitzar un joc per formar les primeres parelles lingüístiques que van eixir d’aqueixa primera trobada. Les persones interessades a participar, bé com a voluntàries bé com a aprenentes, poden informar-se en AVIVA, l’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot (1ª Planta de l’Ajuntament de Burjassot) el correu electrònic de contacte de la qual és aviva@ayto-burjassot.es.