Frankenstein visita la Biblioteca Infantil en una nova vesprada gratuïta d’animació lectora

6 febrer 2018|Burjassot

Des de 14/02/2018 fins a 14/02/2018

Frankenstein

L’11 de març de 1818 es publicava per primera vegada la novel·la de l’escriptora anglesa Mary Shelley, Frankenstein. Ni ella mateixa s’esperava l’èxit de la mateixa, una obra literària que s’ha convertit en referència per als lectors i que es presenta emmarcada en la tradició de la novel·la gòtica, explorant temes com la moral científica, la creació i destrucció de vida i l’audàcia de la humanitat.

L’any en el qual es compleixen 200 anys de la primera publicació de la novel·la, des de l’equip de Biblioteques de Burjassot es vol presentar a aquest peculiar personatge en una nova activitat d’animació lectura gratuïta i pensada, en aquest cas, per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys. Activitat que tindrà lloc el dimecres 14 de febrer a les 18 hores en la Biblioteca Infantil. 

L’animació començarà amb una petita tertúlia en la qual es comprovarà si els petits participants coneixen la figura d’aquest especial monstre per a donar pas al visionat d’un video conte. Després, els més menuts acoloriran dibuixos sobre Frankenstein i els majors les peces d’un puzzle a partir de les quals es formarà la foto del monstre.