Gran acolliment a la primera jornada per a la detecció precoç i prevenció del maltractament infantil de Burjassot

29 setembre 2021|Burjassot

Jornadas maltrato infantil

Ja han començat a Burjassot les jornades de detecció precoç i prevenció del maltractament infantil que, durant tres dies en el Centre Cultural Tívoli, estan reunint els professionals del municipi que treballen amb població infantil i adolescent des de diferents àmbits socials.

Els encarregats d’inaugurar les jornades han sigut l’alcalde de Burjassot, Rafa García, el secretari autonòmic de Planificació i Organització del Sistema, Francesc Xavier Uceda, Empar Folgado, diputada d’Educació i Inclusió Social i el coordinador de Serveis Socials del municipi, Manuel Monje.

Tots ells han destacat la importància del treball de les administracions per a garantir els drets dels menors i, amb això, previndre i poder actuar davant qualsevol mena de violència exercida contra ells. Així mateix, han remarcat la gran tasca que des de totes les àrees realitza l’Ajuntament de Burjassot, de manera multidisciplinària, per a estar alerta davant qualsevol situació de maltractament infantil que es puga donar en el municipi.

Les jornades s’emmarquen dins de la campanya municipal contra el maltractament infantil que l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Benestar Social i en concret des de les regidories de Protecció i Drets de la Infància i Educació, que dirigeixen Yolanda Andrés i Manuela Carrero, respectivament, llançarà en els pròxims dies. Una campanya molt visual i directa en la qual es posa l’accent en la importància de la prevenció davant aquesta mena de violència.