Gran programa de festes per al barri de Capità Uribarry de Burjassot

19 juny 2015|Burjassot

Amb l’arribada de la calor, els veïns i les veïnes del barri de Capità Uribarry ixen al carrer per celebrar les seues festes que, fins al 5 de juliol, té un gran i variat programa d’activitats en les quals esperen comptar també amb la participació i presència dels ciutadans de Burjassot.

Després del primer cap de setmana d’actes, en el qual han triat a la seua Reina de les Festes 2015, Zenaida Tomás Talavera, el divendres 19 de juny tornen a eixir al carrer per sopar de cabasset, a partir de les 21 hores, i gaudir del monòleg de Kañi, cap a les 23 hores. Una nit d’humor que ningú ha de perdre’s, ja que les rialles estan assegurades.

Un dia més tard, el dissabte dia 20 de juny, començaran d’hora amb els jocs populars, concretament les birles, una activitat organitzada amb la col·laboració del Club de Jocs Tradicionals El Piló, i que a les 11 del matí concentrarà als veïns del barri. Ja a la vesprada, a les 17.30 hores començaran els tallers i, a les 21.30 hores, patrocinat per la festa, per a socis i col·laboradors, sopar d’entrepà de pernil. A les 23 hores arribarà la fi de festa amb una discomòbil de disfresses a càrrec de DJ Raúl i Juan.

El cap de setmana del 26 al 28 de juny continuaran les activitats amb el tradicional sopar de cabasset i els jocs de taula, el divendres 26 de juny. El dissabte serà el torn del quinto i tapa a preus populars a partir de les 12 del matí. Ja a la nit, un nou sopar de cabasset i una nova sessió de jocs de taula posaran el punt i a part de les festes. El diumenge 28 de juny serà el dia de les paelles.

El primer cap de setmana de juliol, del 3 al 5, tindrà lloc la recta final de la festa. Començaran les activitats el divendres 3 de juliol amb sopar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a força d’embotit. A les 23 hores, una nova nit de jocs de taula. El dissabte un altre sopar i, com a fi del dia, discomòbil amb cabina 3D per a delit de tots els presents.

Per finalitzar aquests intensos dies festius, el diumenge 5 de juliol a les 11 del matí hi haurà inflables per als xiquets i a les 19 hores, després d’una vesprada en la qual novament es podran muntar en els inflables, tindrà lloc el berenar, patrocinat per la Reina de les Festes i pel bar La Llar del Pa, i la fi de festa.

A totes aquestes activitats s’uneix que, des del dilluns 8 de juny fins al divendres 3 de juliol, totes les vesprades, de dilluns a divendres de 18 a 21 hores, l’entitat festiva ha programat partides de jocs de taula.