Grans aventures i dies de diversió en l’Escola de Pasqua de l’IMCJB

23 març 2018|Burjassot

Escola de Pasqua 2018

Els pròxims dies de Pasqua seran molt diferents per als xiquets de Burjassot ja que l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, de la mà de l’Agència Jove, ha preparat la seua Escola de Pasqua, en la qual les aventures i els dies de diversió faran que les vacances escolars siguen molt diferents.

Les matrícules de l’Escola, que està enfocada per a xiquetes i xiquets d’entre 4 i 12 anys, poden realitzar-se a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org o bé de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, prèvia sol·licitud de cita prèvia. L’Escola de Pasqua es celebrarà el 29 de març i del 3 al 6 d’abril. 

Depenent de l’horari triat, el preu de l’Escola de Pasqua variarà. Així, en horari de 9 a 13:30 hores el preu serà de 35 euros, mentre que si s’escull l’horari especial, entrant a les 8 del matí, el preu serà de 42.50 euros. En el cas de voler també el servei de menjador, de 13:30 a 15 hores, caldrà afegir a la matrícula el preu del mateix, 25 euros.

Des de l’IMCJB recorden que les places són limitades i que tant en la web com en el servei d’informació podran consultar els descomptes per a famílies nombroses i la documentació a aportar en el moment de la matrícula.