Grans èxits per a L’Almara en el Campionat d’Espanya per equips de gimnàstica rítmica

6 juliol 2017|Burjassot

CLUB GIMNASIA RÍTMICA L'ALMARA- Cto. España junio 2017

El Club de Gimnàstica Rítmica L’Almara ha sigut, sens dubte, el millor en el Campionat d’Espanya per equips celebrat en la ciutat de Logronyo el cap de setmana passat. Els resultats així ho testifiquen.

L’equip aleví, format per Esther Honrubia i Alba Justica, es va proclamar Campió d’Espanya i, al mateix temps, en les finals d’aparell, Esther es va proclamar Campiona d’Espanya en la modalitat de mans lliures i Alba Campiona d’Espanya en corda. 

Per la seua banda, l’equip de primera categoria, format per Victoria Plaza i Ruth Pastor, també es va alçar amb el Campionat d’Espanya en la categoria regna. Així mateix, Victoria es va alçar amb l’or en tots els exercicis realitzats i, per aquest motiu, va obtenir el premi Iberdrola, atorgat per la Federació Espanyola a la Millor Gimnasta de la competició.

Però els èxits no van acabar ací ja que, l’equip sènior, format per Belén Delgado i Miriam Blay es van classificar les quartes, fregant el podi en el concurs general; espineta que es van llevar en obtenir l’or i la plata en les finals per aparells.

Finalment, l’equip infantil, format per Judith Coleto, Paulina Stoyanova i Cova Fabregar, va obtenir una meritòria setena plaça en la seua categoria.