Grans i menuts, convidats a participar en el repte fotogràfic “Així et veig, Burjassot”

9 abril 2020|Burjassot

asi te veo Burjassot

Els balcons, terrats o terrasses per als més afortunats, s’han convertit en les nostres úniques finestres al món exterior des de meitat del mes de març. És des d’aquestes zones de les llars on aprofitem perquè ens done una mica el sol, on cada dia a les 20h aplaudim als sanitaris, o on aprofitem per a socialitzar una mica, de balcó a balcó.

Ara, l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot convida a la ciutadania a participar en el repte fotogràfic “Així et veig Burjassot”. Es tracta de prendre fotografies des de les finestres, balcons o terrasses mostrant allò que cadascun veu. Edificis, carrers, objectes, detalls…. per a així, crear noves postals del municipi, noves estampes del poble, a través de la mirada i de l’objectiu dels seus habitants.

En aquest repte, poden participar persones de qualsevol edat i només fa falta una càmera de fotos, un mòbil o qualsevol altre dispositiu que realitze fotografies. A més, els seus autors podran revelar les fotos a partir de programes o aplicacions d’edició. L’única condició és que en les fotos no poden aparéixer persones, ja que així es pretén contribuir a la importància social que té, en aquests moments, romandre a casa excepte per a coses i casos imprescindibles.

Les fotografies han d’enviar-se per correu electrònic a agencia.jove@imcjb.net amb nom i cognoms de l’autor o autora, així com el títol de la fotografia. Una vegada rebudes, les imatges passaran a formar part d’un àlbum digital allotjat en la pàgina de Facebook de la Agència Jove. Els autors i autores, una vegada envien les fotos, cedeixen els drets de les imatges a l’Ajuntament de Burjassot, per a la seua utilització.