“Haluros de plata 2018”: les fotografies dels alumnes de l’EASD arriben a Burjassot

2 febrer 2018|Burjassot

Des de 06/02/2018 fins a 16/02/2018

Haluros de plata 2018

Un any més, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD) ha escollit l’àmplia sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot per a penjar en ella l’exposició fotogràfica “Haluros de plata 2018”. Es tracta de la col·lecció col·lectiva que presenten els alumnes i les alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau superior de Fotografia de l’EASD, la inauguració de la qual tindrà lloc dimarts que ve 6 de febrer, a les 19h, en el citat espai cultural. La mostra es podrà contemplar des del propi moment de la inauguració fins al 16 de febrer, en l’horari habitual de la Casa de Cultura: de dilluns a divendres, de 8h a 21h.

Baix la tutela dels professors Ana Delgado i Jaime Fuster, els alumnes que exposaran les seues fotografies són Nieves Alonso, Carlota Argilés, Alejandro Blanes, Andrés Blat, Azucena Calero, Celia Cardona, Ana Conejero, Elisabeth de la Cruz, Marta España, Ana Ferrándiz, Lluna Gago, Marta Gago, Sandra Galdón, Camila Gallegos, Miguel García-Villanova, Aitana Gil, Isabel Giménez, Marta González, Alejandro Guzmán, Steven Joel Jiménez, Laura Juanes, Aitor Martínez, Paula Mateu, Iván Navarro, Ana Peixet, Daniel Pérez, Silvia Pérez, Maria Pla, Pau Roca Alba, Sahuquillo i Idoia Salaberría. Tots ells, presentaran la seua pròpia col·lecció de fotografies, centrat en un tema diferent.

El nom de l’exposició fa referència al compost químic sensible a la llum que s’empra en les pel·lícules fotogràfiques. L’halur de plata, que va ser durant anys el principal suport de la fotografia analògica, és la matèria que han usat els estudiants de l’EASD com a mitjà d’expressió en aquest projecte.