Humor, súper herois i trolls arriben al Cinema Tívoli al novembre

25 octubre 2016|Burjassot

El Tívoli de Burjassot ha llançat la programació cinematogràfica per al mes de novembre. I ho ha fet amb un total de quatre estrenes del millor cinema del moment, per a gaudir-los, durant els caps de setmana. Gaudir del cinema a Burjassot costa solament 4 euros per persona, un preu notablement més assequible que el preu d’entrada en qualsevol altra sala de cinema de la ciutat.

La programació del mes de novembre començarà amb l’arribada de la nova estrena de Marvel, Doctor Strange (Doctor Estraño), una esperada pel·lícula d’acció que arriba, protagonitzada per Benedict Cumberbach, per a deixar bocabadat a l’espectador amb els seus espectaculars efectes visuals. Doctor Strange, basada en el personatge de còmic creat per Stan Lee i Steve Ditko, en 1963, es projectarà el divendres 4 a les 22:30 h i el dissabte 5 de novembre a les 19 h.

La sorpresa del mes arriba amb la volta de la pel·lícula de Juan Antonio Baiona, “Un monstre viene a verme” que, després de l’èxit que va obtenir en el seu cap de setmana de projecció, ara torna al Tívoli perquè ningú es quede sense veure-la, a un preu de 4 euros. “Un monstruo viene a verme” compartirà pantalla amb “Doctor Strange”, el primer cap de setmana del mes, projectant-se el divendres 4 a les 19h i el dissabte 5 a les 22:30h.

Doctor Strange donarà pas a Trolls, la nova creació de Dreamworks, responsable també d’èxits com Shrek. Es tracta d’un musical d’animació en 3D per a gaudir amb tota la família, que arribarà a la gran pantalla de Burjassot, el cap de setmana de l’11 al 13 de novembre. Amb el film, grans i xicotets entraran en un món meravellós i colorit, habitat per uns personatges tremendament divertits i optimistes: els trolls. Poppy, Branch i els seus amics hauran de veure’s amb els Bergens, uns éssers còmicament pessimistes que solament estan contents quan tenen a un Troll en l’estómac. Trolls es projectarà, en el Tívoli, el divendres 11 i el dissabte 12 de novembre, a les 19 h i el diumenge 13 de novembre, a les 17 h.

Trolls compartirà protagonisme, aqueix mateix cap de setmana, amb “El hombre de las mil caras”, un thriller de factura espanyola i basat en fets reals que porta a la gran pantalla el cas de Francisco Paesa (Eduard Fernández). L’agent secret del govern espanyol, responsable de l’operació contra ETA més important de la història, es veu embolicat en un cas d’extorsió en plena crisi dels GAL i ha de fugir del país. L’home de les 1000 cares es projectarà l’11 i el 12 de novembre, a les 22:30 h, i el 13 de novembre, a les 19:30 h.

Finalment, el novembre cinematogràfic a Burjassot conclourà amb l’humor, que arriba amb “No culpes al Karma de lo que te pasa por gilipollas”, la comèdia romàntica espanyola que, dirigida per María Ripoll i protagonitzada per Verónica Echegui i Álex García, farà passar una bona estona als veïns i les  veïnes de Burjassot el diumenge 20 de novembre, en les sessions de les 17 h i de les 19:30 h i també el divendres 25 de novembre, en les sessions de les 19 h i les 22:30 h.

Les entrades poden adquirir-se des d’una hora abans de l’inici de cada projecció en la taquilla del Centre Cultural Tívoli.