I Congrés d’aprenentatge polièdric. Drets Humans, Sanitat i Solidaritat d’un Hort de l’IES Federica Montseny de Burjassot

14 maig 2015|Burjassot

L’IES Federica Montseny de Burjassot ha celebrat aquests dies el seu I Congrés d’aprenentatge polièdric. Drets Humans, Sanitat i Solidaritat d’un Hort en el qual han participat els alumnes i els professors del centre. Una jornada en la qual els alumnes han aprés i, alhora, s’han familiaritzat amb el format d’un congrés, ajudant-los també a superar la por a parlar en públic.

La jornada va començar amb la interpretació de la peça “El temporal de la fava”, de segon d’ESO C, per donar pas a la inauguració de la mateixa de la mà del director del centre, Juan Antonio Tatay. A partir d’aqueix moment, es van succeir les ponències amb la participació dels alumnes de biologia de primer de batxillerat o de l’alumnat de segon C, que van informar sobre La preparació de l’hort i la sembra del planter. Després de la visita a l’hivernacle i a l’hort de l’institut, va continuar el congrés amb una explicació tècnica sobre com s’havien finançat tots dos espais del centre.

Després d’un breu descans, es van reprendre les ponències, acabant les mateixes el grup de cicles formatius d’auxiliar d’infermeria i farmàcia que van insistir en la importància de llavar-se les mans de manera correcta i utilitzar guants per evitar malalties derivades del treball del camp.

La jornada ha sigut clausurada pel director del centre que va donar l’enhorabona a tots els participants en la mateixa pel seu bon desenvolupament.