III Trobada de Benvinguda al Curs Escolar 2023-24 orientat als docents

21 juliol 2023|Burjassot

Des de 05/09/2023 fins a 05/09/2023

Un any més, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero i a través de Gabinet Psicopedagògic Municipal, organitza la III Trobada de Benvinguda al Curs Escolar orientat especialment a la gran família docent de la comunitat educativa de Burjassot. Amb aquesta jornada, el Consistori pretén rebre el nou curs amb grans somnis i expectatives i brindar als docents l’oportunitat de compartir un lloc únic on el saber, l’aprenentatge i la motivació siguen el combustible que els faça enlairar cap a l’aventura del nou curs.

La Trobada, organitzat com a jornades de formació per a tota la comunitat educativa, tindrà lloc el dimarts 5 de setembre de 2023, a partir de les 9 hores, serà presencial i tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot. La jornada és gratuïta pero per a poder assistir, és necessari apuntar-se a través d’un formulari al qual es pot accedir en aquest ENLLAÇ.

La jornada comptarà amb la presència i ponència de dos referents en el panorama nacional de l’educació, com són José Ramón Gamo, director del centre CADE (Centre d’Atenció a la Diversitat Educativa) i Javier Romero, responsable de l’anomenat mètode Bapne.