Iniciat el termini de votació de les propostes seleccionades en els Pressupostos Participatius 2023

24 març 2023|Burjassot

Burjassot Participa 2023

La campanya de Pressupostos Participatius 2023 que, per segon any consecutiu, ha impulsat l‘Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Participació Ciutadana dirigida per Yolanda Andrés, ha entrat en la fase de votació. Així, la ciutadania té de termini fins al 5 d’abril per a votar les propostes que preferisca d’entre les tres que han rebut més avals i que, a més, han superat l’estudi de viabilitat per part dels diferents departaments municipals.

Les propostes que estan sotmeses a votació són:
– Senyalitzar el carril bici al carrer Mariano Aser 58, amb espills o com es considere convenient, perquè les bicicletes i els patinets siguen visibles en entrar i eixir i rebaixar l’entrada a aquest carril bici des del carrer a la vorera. I les places d’aparcament que es troben als costats d’accés al garatge, que es regulen ja que tapen el carril bici.

– Condicionament i millora del camp de jocs tradicionals situat al parc de La Granja.

– Dotar al Centre Cultural Tívoli de 100 cadires sense braços, 125 faristols fixos i 5 porta faristols per a l’ús de les associacions durant els concerts o activitats que en Tívoli es desenvolupen. Alhora, dotar al centre d’un equip de vídeo i so adequat per a la projecció correcta de documents audiovisuals durant la celebració de diferents activitats.

El termini de votació estarà obert fins al pròxim 5 dimecres 5 d’abril. Es poden votar les propostes en aquest ENLLAÇ. En aquesta segona edició dels Pressupostos Participatius de Burjassot, l’Ajuntament de Burjassot ha invertit 100.000 euros.