Intens mes de desembre per a la Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot

30 desembre 2015|Burjassot

La Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot (URCO) ha tingut un intens mes de desembre participant en diferents exhibicions i actes que li han portat a diferents punts del país. Un mes en el qual URCO ha visitat localitats com Onda o Mislata i en el qual també ha estat present en les III Jornades de Treball Operatiu d’Unitats Canines, organitzades a Salamanca per la seua Policia Local.

A principis de desembre URCO va estar present en les citades jornades que van tenir la seua finalització amb una pràctica real en la Nit de cap d’any Universitària 2015 i, a meitat de mes, concretament el dia 13, va participar en la Fira Amics dels Animals en la Plaça Major de Mislata. En aquesta fira es va donar a conèixer la labor que realitzen les unitats canines en matèria de seguretat ciutadana i en el rescat de persones. A més, va comptar amb la participació i assistència de diferents protectores d’animals per a fomentar l’adopció, un concurs caní, exhibicions sobre destresa, ensinistrament…i un llarg etcètera.

Finalment, el 23 de desembre, la Unitat Canina es va desplaçar fins a la localitat d’Onda, a Castelló, per a realitzar una exhibició, col·laborant així amb el seu Policia Local.