Intensa activitat nadalenca en el Mercat Municipal L’Almara

3 desembre 2019|Burjassot

Actividades Mercado Almara 2019

El Nadal s’acosta i un dels punts on més es respirarà l’ambient més purament nadalenc a Burjassot serà, sens dubte, el Mercat Municipal L’Almara. Els seus comerciants, al costat de la regidoria de Comerç i Mercats que dirigeix Rosa Coca i a través de CEMEF, han tancat una programació d’activitats i cites nadalenques que començaran en la vesprada del dijous, 5 de desembre. De 17h a 20:30h, tots els clients que realitzen alguna compra, sense import mínim, rebran una bossa de roba i un calendari, gentilesa del Mercat Municipal L’Almara.

La setmana vinent, el divendres 13 de desembre, a les 13h, tindrà lloc la presentació i el repartiment de Receptari Nadalenc que ha sigut elaborat pels venedors i venedores del Mercat de Burjassot mentre que, pràcticament entrant en la setmana de Nadal, el dijous 19 de desembre tindrà lloc el sorteig dels cinc carros de compra valorats en 150 euros amb els quals el Mercat L’Almara vol celebrar el Nadal amb els seus clients. Així, el dissabte 21 de desembre, el Mercat Municipal L’Almara rebrà, a les 13h, l’esperada visita del Pare Noel, al mateix temps que també s’entregaran els carros de compra als guanyadors i guanyadores del sorteig del dia 19.

Ja en 2020, el dijous 2 de gener a les 12h, tindrà lloc el sorteig dels tretze joguets amb els quals L’Almara vol celebrar l’esperada arribada dels Reis Mags amb els seus clients. Per a ells, aquests hauran d’introduir, durant els dies previs i en l’urna habilitada en el Mercat, els seus tiquets de compra sense necessitat d’import mínim.

Finalment, el dissabte 4 de gener, entre les 11h i les 13h, els Patges Reals acudiran al Mercat per a recollir totes les cartes que els xiquets i xiquetes de Burjassot hagen depositat en la bústia situada en el Mercat. Aqueix mateix matí, es farà el lliurament dels joguets sortejats als guanyadors i guanyadores.