Jessica Martín, una gran ballarina burjassotera, amant de la dansa

20 desembre 2022|Burjassot

Jessica Martín

Enguany no ha pogut ser, però el treball i la constància de Jessica Martín li continuarà conduïnt a la cimera del panorama cultural valencià i espanyol. Aquesta jove, veïna de Burjassot, ha estat nominada, en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes, com a millor ballarina per l’espectacle ‘Ací el meu cos’.

Com s’ha assenyalat, no va poder alçar-se amb el triomf final però, el seu treball continua i continua sent excepcional en totes i cadascuna de les creacions en les quals participa.

Creadora, intèrpret i docent i nascuda en una família artística, actualment Jessica dirigeix ‘Ladyfunta’, un projecte multidisciplinari que es basa en la investigació escènica on uneix les eines artístiques i socials. L’apassiona crear espais que generen emocions i veu el cos com a conductor de la paraula, un gest ocult que faça traspassar la retina dels qui miren.

Neta del mestre Martín Vargas, Jessica és llicenciada pel Conservatori Superior de València en l’especialitat de Coreografia i Tècniques de la Interpretació de la Dansa Contemporània. Des de llavors, es continua formant en nombrosos tallers de dansa, direcció escènica i creació contemporània.