‘John Wick 4’ i la reposició de ‘Momias’ tanquen la cartellera de març al cinema Tívoli

20 març 2023|Burjassot

Des de 24/03/2023 fins a 26/03/2023

John Wick 4

La cartellera de març del cinema Tívoli arriba a la seua fi en un cap de setmana caracteritzat pel canvi a l’horari estiu però, des de la vesprada del divendres 24 i fins a la vesprada del diumenge 26 de març, els amants del cinema tindran dues pel·lícules a la seua disposició al cinema local: el quart lliurament de John Wick i la reposició de Momias.

El quart capítol del llegendari assassí a sou, John Wick, arriba a la sala fosca de Burjassot en tres sessions de projecció i ho fa el mateix dia de la seua estrena: el divendres 24 i el dissabte 25, a les 22.30 h i el diumenge 26 de març, a les 19.30 h. La nova pel·lícula d’aquesta saga d’acció protagonitzada per Keanu Reeves i dirigida per Chad Stahelski ofereix una nova i arriscadíssima aventura protagonitzada per John Wick, llegendari assassí retirat, que torna de nou a l’acció impulsat per una incontrolable cerca de venjança. En haver de lluitar contra assassins assedegats de sang que li persegueixen, John haurà de portar les seues habilitats al límit si vol eixir aquesta vegada amb vida.

Com a proposta de cinema per a tota la família, el cinema Tívoli reposa, l’últim cap de setmana de març, la pel·lícula espanyola d’animació, Momias, que es projectarà el divendres 24 i el dissabte 25 a les 19.30 h i el diumenge 26 de març, a les 16.30 h. Aplaudida per la crítica que coincideix que la pel·lícula “és molt divertida”, Momias està dirigida per Juan Jesús García Galocha i l’edat recomanada per a veure-la és a partir de 6 anys. El film fa viatjar al públic fins a les entranyes de la terra on, encara que tothom el desconega, existeix una ciutat de mòmies molt peculiar, en qual la princesa Nefer i l’ex auriga de carros, Thut, són obligats a casar-se. Però ells…tenen altres plans.

Les entrades per a gaudir de les estrenes al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir telemàticament o bé en la taquilla del cinema Tívoli, presencialment, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.