Jornada de jocs de taula en la Cafeteria de la Casa de Cultura

8 febrer 2018|Burjassot

Des de 17/02/2018 fins a 17/02/2018

altiplano

Dissabte que ve 17 de febrer, de 18h a 20h, la Cafeteria de la Casa de Cultura de Burjassot acollirà una sessió de demostracions a càrrec de l’editorial de jocs de taula Arrakis Games, la qual té la seua seu a Burjassot. L’editorial local aprofitarà la jornada para presentes els seus dos jocs estrella: “Altiplano” i “Covil: los señores oscuros”.

Durant dues hores, les persones que s’apunten, podran conèixer els secrets de tots dos jocs de taula i, per descomptat, jugar unes partides. A més, els presents podran adquirir tots dos jocs amb un 25% de descompte sobre el preu original.

“Altiplano” és un joc de taula de tall europeu en el qual, ambientat en la cordillera dels Andes, els jugadors hauran d’obtenir riqueses comerciant i explotant els recursos naturals, tot açò amb una mecànica de “bag building”. Altiplano va quedar en tercer lloc en la fira mundial d’Essen 2017, sent un dels jocs més reeixits de l’any passat. Per la seua banda, “Covil” és un divertit joc, per a totes les edats, de control de territoris. Cada jugador controla un senyor fosc amb poders únics i incomptables secuaces per a defensar-se de les hordes enemigues i assegurar la pau. És un tribut als dibuixos animats, còmics, videojocs i pel·lícules dels 80 i 90 replet de referències a personatges clàssics d’aquest món.