Jornades de Portes Obertes a les Escoles Infantils Municipals amb èxit de participació

15 març 2022|Burjassot

Les Escoles Infantils Municipals de Burjassot, LLumenetes I i Llumenetes II han tingut una setmana i un cap de setmana molt atrafegats. En ple procés de campanya de matrícula per al pròxim curs 2021-2022, la Regidoria d’Educació, a través del Gabinet Psicopedagògic Municipal i de les pròpies responsables de les EEEIIMM iniciava un calendari d’activitats orientat a les famílies de Burjassot amb menors en edat de beneficiar-se d’aquest servei municipal, amb una reunió informativa que va tindre lloc dijous passat 10 de març, a la Casa de Cultura. En aquesta primera trobada amb les famílies, la regidora d’Educació, Manuela Carrero juntament amb les tècniques municipals d’Educació i les educadores de Llumenetes van explicar als presents tot allò relacionat amb les Escoles Infantils Municipals, la seua gestió, la seua ubicació, els requisits que deuen complirà les famílies per a accedir a una plaça, així com les característiques físiques i de projecte educatiu de tots dos centres.

Aquesta primera presa de contacte amb les famílies interessades es va completar els dies posteriors, el divendres 11 a la vesprada en Llumenetes I (613 Vivendes, plaça 9 d’octubre) i el dissabte al matí en Llumenetes II (C/ Isabel la Catòlica) amb la celebració les Jornades de Portes Obertes en tots dos centres perquè les famílies pogueren conéixer i valorar, in situ, les instal·lacions municipals que alberguen les Escoles, així com conéixer més a fons el seu projecte educatiu i la filosofia d’ensenyament i aprenentatge que es duu a terme en elles. Totes dues jornades van comptar amb un inflat èxit d’assistència i participació per part de les famílies de Burjassot.

Quant a la continuació del calendari del procés de matrícula, la famílies hauran de presentar les sol·licituds a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot, en el termini del 23 de març al 13 d’abril de 2022. En el cas de no disposar de mitjans electrònics, les famílies interessades podran formalitzar la sol·licitud en el SAC (Servei d’Atenció Ciutadana), situat en la planta baixa de la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia.

DÍPTIC INFORMATIU

DOCUMENT AUDIOVISUAL

Les llistes provisionals es publicaran el dilluns 6 de maig de 2022, i el termini de presentació d’al·legacions a les llistes provisionals quedarà obert des del moment de la seua publicació fins al 20 de maig de 2022. La publicació de les llistes definitives tindrà lloc el 27 de maig mentre que, del 30 de maig al 10 de juny de 2022, quedarà establit el termini per a la formalització de les matrícules.