Jornades sobre sostenibilitat ambiental i igualtat de gènere a Burjassot

14 febrer 2018|Burjassot

Des de 21/02/2018 fins a 23/02/2018

Jornada Sostenibilidad e Igualdad de Género

Els pròxims dies 21, 22 i 23 de febrer, la Casa de Cultura de Burjassot acollirà la celebració d’unes jornades sobre sostenibilitat ambiental i igualtat de gènere. Les jornades, organitzades per “Alianza per la solidaritat” compten amb la col·laboració de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dependent de la regidoria de Medi ambient dirigida per la regidora Lluna Àrias, qui també està a càrrec de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Burjassot.

Serà la pròpia regidora, Lluna Àrias, qui presentarà les jornades el pròxim 21 de febrer, a les 10h. Amb el títol “Ferrantes per a la transformació social: objectius de desenvolupament sostenible”, aquestes jornades, que són gratuïtes, té com a objectius donar a conèixer els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) així com l’Agenda 2030, una agenda d’incidència política per a treballar en la defensa del medi ambient amb perspectiva de gènere. També persegueixen crear un espai per a compartir coneixements i intercanviar experiències amb organitzacions que treballen en temàtiques relacionades amb el medi ambient (mobilitat, sobirania alimentària, etc) des d’una línia de defensa dels drets de les dones.

Les persones que estiguen interessades a assistir a aqueixes jornades poden formalitzar la seua inscripció seguint AQUEST ENLLAÇ.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són un pla d’acció para per a posar fi a les desigualtats, protegir el planeta i garantir que totes les persones puguen viure en pau en 2030. Es tracta d’una agenda mundial, signada per 193 països, que prioritza a les persones i el medi ambient. Així, “Alianza por la Solidaridad” està organitzant, una sèrie de jornades, com les quals acollirà la ciutat de Burjassot, per a aprofundir més en el coneixement dels ODS.

“Alianza por la Solidaridad” és una organització de la societat civil que canalitza l’esforç i el suport de més de 40.000 persones entre treballadors, socis, voluntaris i simpatitzants per a lluitar contra les desigualtats i contribuir a protegir els Drets Humans a Amèrica Llatina, Àfrica, Orient Mitjà i Europa.