Joves de Burjassot aprenen a dissenyar videojocs amb el programa “Barris Inclusius”

28 febrer 2023|Burjassot

BARRIS INCLUSIUS- Taller de videojuegos febrero 2023

Dins de les activitats que desenvolupa el programa de “Barris Inclusius” de l’Ajuntament de Burjassot, dependent de la Regidoria de Serveis Socials, dirigida per Isabel María Mora, recentment s’ha finalitzat el curs de disseny de videojocs.

Aquest curs, realitzat gràcies a la col·laboració del Projecte Europeu “Access” de la Fundació Musol i al finançament del programa Erasmus+, s’ha desenvolupat en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i s’ha dut a terme amb joves del municipi. En la metodologia, se’ls proposava una temàtica inclusiva i concienciadora a partir de les necessitats i mancances del seu entorn. Aquests ítems s’han plasmat, juntament amb la seua solució, en el videojoc de cadascun dels estudiants.

El projecte ha estat destinat a joves de 16 a 25 anys interessats per les Noves Tecnologies i per aquesta branca professional i els participants han obtingut un diploma d’aprofitament que poden afegir en el seu currículum com a primera formació en aquest àmbit.

A més de rebre el seu diploma, els joves que han fet el curs han pogut mostrar les seues creacions i la feina que realitzat. Tant el professorat de programació com l’equip del projecte “Access” i de “Barris Inclusius” esperen tornar a repetir aquest curs, a causa de l’èxit que ha tingut entre la població jove del municipi.