Jungle Cruise arriba a la Terrassa d’Estiu, en ple agost

28 juliol 2021|Burjassot

Des de 06/08/2021 fins a 08/08/2021

JUNGLE CRUISE

Per a seguir endavant en la travessia cinematogràfica del mes d’agost, la Terrassa d’Estiu de Burjassot proposa fer-ho a bord d’un creuer que proposa quasi dues hores de frenètica aventura. I és que del divendres 6 al diumenge 8 d’agost, els espectadors i espectadores de Burjassot que s’acosten a gaudir del millor cinema d’estrena a l’Auditori de la Casa de Cultura tenen per davant la súper aventura que proposa “Jungle Cruise”, la nova producció de Disney basada en una de les atraccions més famoses de Disneyland, el seu parc temàtic Disneyland. “Jungle Cruise” es projectarà a la Terrassa d’Estiu, les tres nits de divendres a diumenge, a les 22:15h.

Protagonitzada per dos gegants de Hollywood com són Emily Blunt i Dwayne Johnson, la trama de l’aventura possiblement més divertida d’aquest estiu presenta a la doctora Lily Hougton, una intrèpida investigadora que viatja des de Londres fins a la selva amazònica, contractant els qüestionables serveis del capità Frank Wolff perquè la guie riu avall en La Quila, la seua atrotinada però encantadora embarcació.

La missió de Lily és trobar un antic arbre amb poders curatius sense precedents que podria canviar el futur de la medicina. En aquesta èpica cerca, l’estranya parella haurà d’enfrontar-se a tota mena de perills i forces sobrenaturals que s’amaguen en l’enganyosa bellesa de l’exuberant selva tropical. Però a mesura que es van coneixent els secrets de l’arbre perdut, Lily i Frank afrontaran tot tipus de dificultats i l’espectador veurà com el seu destí i també ell de la humanitat es troben penjant d’un fil.

Les entrades per a gaudir de les estrenes de la Terrassa d’Estiu, a un preu únic de quatre euros, es poden adquirir, telemàticament, en CINE TÍVOLI. La taquilla de l’Auditori obri aproximadament una hora abans de l’inici de les projeccions.