Juny comença, en el cinema Tívoli, amb “Alicia a través del espejo”

30 maig 2016|Burjassot

Solament una escassa setmana després de la seua estrena a Espanya, “Alicia a través del espejo” arribarà a la gran pantalla del Centre Cultural Tívoli per a començar la programació cinematogràfica de Burjassot del mes de juny. Les entrades per a gaudir del Cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es podran adquirir, cada dia de projecció, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció.

“Alicia a través del espejo” es projectarà, en el Centre Cultural Tívoli, dissabte que ve 4 de juny, a les 19 h i a les 22:30 h, mentre que el diumenge 5 de juny, es projectarà en dues sessions de vesprada, a les 17 h i a les 19:30 h.

La pel·lícula nord-americana de fantasia, dirigida per James Bobin i amb guió de Linda Woolverton, és la seqüela de la pel·lícula “Alicia en el país de las meravillas”, de Tim Burton i, entre els seus protagonistes, es troba un gran elenc d’actors i actrius encapçalats per Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen o Michael Sheen, entre uns altres.

Quan Alicia (Mia Wasikowska) desperta en el País de las Meravillas, haurà de viatjar a través d’aquest món màgic i intentar canviar el passat amb l’ajuda d’un enigmàtic artefacte conegut com “la cronosfera”, tot amb la finalitat de rescatar al seu amic el Sombrerero Boig (Johnny Depp). Solament així podrà detenir al malvat Temps, abans que es complisca el termini marcat pel rellotge i el País de las Meravillas es convertisca en un món estèril i sense vida. I, per si no fora poc, també estarà en la seua mà frenar els malvats plans de la Reina Roja (Helena Bonham Carter), amb la qual es tornarà a veure les cares en un nou enfrontament.