Kanguros_lv arreplega llibres per a recaptar fons per al Banc d’Aliments

11 març 2016|Burjassot

Els components de Kanguros_lv de Burjassot han llançat una nova campanya solidària, “Llibres que alimenten”, amb l’objectiu de recaptar fons que es destinaran al Banc d’Aliments de l’entitat. Un banc d’aliments que necessita de l’ajuda de tots per poder, al seu torn, ajudar les famílies que estan passant per mals moments.

L’entitat va a situar diferents punts de recollida de llibres en associacions, falles, espais municipals…en definitiva, repartits per tot el municipi perquè els veïns de Burjassot puguen realitzar la seua donació literària. En aquests moments, la Casa de Cultura ja té dos punts de recollida de llibres, un en vestíbul d’entrada i un altre en la Biblioteca d’Adults.

Els llibres s’exposaran i es podran adquirir donant un donatiu en la Fira del Llibre de segona mà que tindrà lloc en el Parc de la Granja el cap de setmana del 23 i el 24 d’abril i en la qual també es farà lliurament del premi del I Concurs de contes breus que, amb el lema Siguem Solidaris, s’ha dirigit a alumnes de 5é i 6é de primària i de 1r d’ESO de Burjassot.