Kanguros_LV organitza una Masterclass Solidària en la Plaça de l’Ajuntament

24 octubre 2016|Burjassot

El matí del diumenge 6 de novembre serà esportiu i solidari a Burjassot. Ho serà de la mà de l’entitat social burjassotera Kanguros_LV que ha programat, des de les 10 del matí, una Masterclass Solidària, en la Plaça de l’Ajuntament, amb l’objectiu de recaptar fons i arreplegar aliments no peribles destinats al Banc d’Aliments de l’entitat.

Per a participar en la jornada tan sols caldrà fer lliurament de quilos o litres d’aliments o bé donar un donatiu que, posteriorment, es destinarà a comprar els productes que més demanda tenen en el Banc d’Aliments.

El matí començarà a les 10 amb la classe de Pilates, a càrrec d’Estudi Pilates; a les 10:30 hores serà la classe d’Acroioga, amb Juan de monitor, i el ritme de Zumba es posarà a les 11 hores de la mà de Fitness Burjassot. A les 11:30 hores serà el torn del Bodi Combat, amb Toni Alvarado, i el matí finalitzarà a les 12 hores amb la classe de Tonificació, impartida per José Chamorro.

Solidaritat, esport, ganes de passar-s’ho bé, ajuda, col·laboració…tot es donarà cita a Burjassot el 6 de novembre en ajuda dels qui més ho necessiten.