Karra Elejalde i Megan Montaner arriben al Tívoli amb ‘La vida padre’ en un cap de setmana on també torna Tadeo Jones

27 setembre 2022|Burjassot

Des de 30/09/2022 fins a 02/10/2022

La vida padre

El pròxim cap de setmana, del 30 de setembre al 2 d’octubre, el Centre Cultural Tívoli torna a oferir dues noves pel·lícules en les quals l’humor i el cinema per a tota la família seran els protagonistes.

De divendres a diumenge, arriba al Tívoli la projecció de La vida padre, amb Karra Elejalde, Enric Auquer i Megan Montaner com a protagonistes, així com també la reposició de “Tadeo Jones 3”.

En les sessions del divendres i dissabte a les 19.30 hores i el diumenge a les 16.30 hores, Tadeo Jones 3 aterra en el Tívoli amb un nou lliurament de la saga en la qual a aquest senzill i simpàtic obrer amb esperit aventurer i somiador, que acaba convertint-se en arqueòleg per casualitat, li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs li acceptaren com a un més, però sempre acaba embolicant-la: destrossa un sarcòfag i deslliga un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni.

Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d’aventures, que li portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per a trobar la manera d’acabar amb la maledicció de la mòmia.

En horari de nit, en les sessions del divendres i dissabte, a les 22.30 hores, i el diumenge, a les 19.30 hores, la pel·lícula espanyola protagonitzada per Karra Elejalde, Enric Auquer i Megan Montaner, La vida padre presentarà al públic del Tívoli a Mikel, un jove i ambiciós xef que rep la visita inesperada del seu pare, desaparegut fa trenta anys. En un moment crític per al futur del seu restaurant, Mikel haurà de fer-se càrrec de l’eixelebrat i imprevisible Juan, un vertader huracà de vitalitat que posarà a prova totes les seues idees sobre la cuina i la vida.

El preu únic de les entrades és de 4€ i les mateixes poden adquirir-se, bé telemàticament, bé en la pròpia taquilla del Tívoli.