La 10K Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE recapta prop de 8.200 euros

27 octubre 2017|Burjassot

Burjarunners- Entrega cheque AVAPACE

La V 10K Divina Pastora Burjassot, organitzada per Burjarunners, a benefici d’AVAPACE, suma la seua recaptació d’enguany, quasi 8.200€, a la de les edicions anteriors, aconseguint així la xifra propera als 42.000€ per a seguir millorant la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i les seues famílies.

La sotsdirectora general Corporativa de Divina Pastora Seguros, Pilar Nieto, ha lliurat hui a José Marquina, president de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), el xec amb la recaptació obtinguda en la 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE. Lliurament en la qual també ha estat present Jaime Cuevas, representant del Club Burjarunners.

En aquesta ocasió s’ha recaptat un total de 8.175€, gràcies, un any més, a la participació i solidaritat dels atletes populars.

En total, en les cinc edicions celebrades, s’ha aconseguit prop de 42.000€ per a l’engegada de projectes i iniciatives que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i les seues famílies.

La cinquena edició de la 10K Solidària Divina Pastora Burjassot, que es va celebrar el passat mes de setembre, és una de les poques proves de la Comunitat Valenciana 100% solidària. Tota la recaptació obtinguda es destina a AVAPACE. Enguany, per a acostar la prova als veïns de la localitat i aconseguir major visibilitat, la carrera va canviar de dia i de recorregut. Els runners van gaudir d’un traçat que va discórrer pels carrers més emblemàtics del municipi, eixint des de la Plaça de l’Ajuntament, i finalitzant en el Pati de les Sitges.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE està organitzada pel G.R.D Burjarunners, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, i compta amb el patrocini de Divina Pastora Seguros, entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular. En els seus cinc anys de vida, la prova s’ha convertit en un referent atlètic i solidari.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares, mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. Integren també a altres persones que pateixen encefalopaties de tractaments afins. Actualment, atén a 150 persones amb paràlisi cerebral.

Per la seua banda, Divina Pastora Seguros és la primera mutualitat espanyola i compta amb un total de 60 oficines repartides per tota la geografia espanyola.