La 10K solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE canvia la modalitat d’inscripció

1 agost 2017|Burjassot

AVAPACE

La cinquena edició de la 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE, que el C.R.D Burjarunners de Burjassot organitza des de l’any 2013 comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, canvia hui, 1 d’agost, la seua modalitat d’inscripció i passa de sis a huit euros. La carrera compta amb el patrocini de Divina Pastora Seguros, entitat de referència en l’expansió de l’atletisme de ruta amb el suport a més de 900 carreres populars per tota la geografia espanyola en els últims anys.

Tots aquells que vulguen participar en aquesta carrera, que tindrà lloc dissabte que ve 23 de setembre a les 19 hores, poden inscriure’s fins al pròxim 21 de setembre a través de www.carreraspopulares.com. A partir de l’11 de setembre i fins a l’últim dia per a apuntar-se, la inscripció costarà 10 euros. Les persones que vulguen col·laborar amb aquesta causa solidària, però no estiguen interessats a córrer aquesta prova, poden realitzar una donació solidària de cinc euros a través també de carreraspopulares.com.

Una de les principals novetats enguany és que per primera vegada des que va nàixer aquesta prova en 2013, se celebrarà dissabte a la vesprada i no diumenge pel matí. En les quatre edicions anteriors s’ha recaptat un total de 34.000 euros que s’han destinat íntegrament a AVAPACE per a seguir millorant en l’atenció integral de les persones amb paràlisi cerebral. Des d’aquesta associació promouen la seua qualitat de vida, des de la cura del seu benestar físic i emocional fins a la seua capacitat d’autodeterminació i els seus drets com a ciutadans.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares, mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. Integren també a altres persones que pateixen encefalopaties de tractaments afins. Actualment, atén a 150 persones amb paràlisi cerebral. Compta amb el club d’atletisme AVAPACE Corre que millora la visibilitat i la percepció social de les persones amb paràlisi cerebral, impulsa la seua participació en la comunitat i promou la solidaritat de la resta de la societat.