L’AV Maestre Lope convida a la ciutadania a la presentació del llibre ‘La Albufera de València. Desde dentro’

24 novembre 2023|Burjassot

Des de 30/11/2023 fins a 30/11/2023

Dijous que ve 30 de novembre, la seu de la AV Mestre Lope- Josep Carsí de Burjassot, situada en el carrer de Blasco Ibáñez, 72-Baix acollirà la presentació del llibre de Vicente M. Muñoz i Juan Solbes anomenat Desde dentro, la Albufera de València, que tindrà lloc a les 19.00 hores.

En la presentació, es comptarà amb la participació del burjassoter Fran Miralles i del president de l’Associació de Veïns, Andrés galera, que donarà la benvinguda a tots els presents.

Tal com els mateixos autors han assenyalat, el llibre sorgeix de l’amistat entre un barquer de l’Albufera i un fotògraf i la necessitat compartida de comptar l’experiència viscuda durant alguns anys en la llacuna i expressar per boca de la mateixa allò que sent i allò que vol transmetre en la seua situació actual.

El seu començament va tindre un moment de crítica davant la situació que viu este ecosistema únic i ha acabat destacant la meravellosa acció de la naturalesa en este aiguamoll, la manera en què la naturalesa s’ha sabut expressar a través de tots els racons d’este paratge espectacular.