L’Agència Jove col·labora amb l’ONG “Ordenadores sin fronteras” per a la recollida de material informàtic

15 maig 2017|Burjassot

AJ Ordenadores sin fronteras

L’Agència Jove de Burjassot començarà, dilluns que ve 15 de maig, una campanya de recollida de material informàtic que serà donat a l’ONG “Ordenadores sin fronteras”. Els materials susceptibles de recepció són impressores, monitors, escàners, discos durs, teclats, ratolins, lectors Cd-rom, targetes, telèfons fixos, telèfons mòbils així com tot tipus de cables que servisquen per a la connexió de dites materials.

Les persones interessades a participar en aquesta campanya solidària, poden portar el seu material, a la Casa de Cultura, del 15 al 26 de maig, en horari de dilluns a divendres de 11h a 13h, i també els dilluns i dimecres a la vesprada, de 17h a 19:30h. Les persones que lliuren qualsevol material hauran d’emplenar la fitxa de donació creada per a tal efecte. El lloc de recepció serà l’Oficina de l’Agència Jove, situada en la segona planta de la Casa de Cultura. Per la seua banda, l’AJ també donarà tot el material informàtic de l’IMCJB que es troba descatalogat.

El material informàtic és un dels més contaminants i, ara per ara, no existeixen massa llocs on poder rebutjar correctament aquest material. “Ordenadores sin fronteras” és una ONG, l’objectiu de la qual és ajudar al fet que la informàtica siga un servei accessible en totes les parts del món. Per a açò, els seus membres arrepleguen ordinadors i tot tipus de material informàtic donat que condicionen per a un nou ús.