L’Agrupació Musical Los Silos celebra Santa Cecilia amb un gran programa d’actes

13 novembre 2017|Burjassot

Des de 17/11/2017 fins a 26/11/2017

Santa Cecilia

Intensos dies són els que van a viure els components de l’Agrupació Musical Los Silos per a retre homenatge, Santa Cecilia, la patrona dels músics. La festivitat de la Santa ha portat a preparar un gran programa d’actes que es van a desenvolupar fins al pròxim 26 de novembre.

Actes que van començar aquest cap de setmana amb la presentació de l’Orquestra Simfònica i amb les paelles de germanor en la Pinada de la Casa de Cultura. Un dia de companyerisme i festiu per a tots que va ser dels més divertit.

Les activitats van a continuar aquesta setmana, concretament el divendres 17 de novembre, amb el vi d’honor que els nous músics van a oferir en el local de l’Agrupació. Un dia més tard, el dissabte 18 de novembre, serà la recollida dels músics, a partir de les 16:30 hores.

Enguany els nous músics de la Banda Juvenil són Laura Aguilar, Víctor Benavent, Lucía Gómez, Thomas Hadland, Iker Navarro, Jairo Madrigal, Estela Martínez, Pau Mínguez, Ana Moreno, Alejandro Pinilla, Beatriz Sebastián, Candela Ruiz, María Pérez, Joana Soriano i Marcos Vilches. En el cas de la Banda Juvenil, els nous músics són Laura Aguilar, Andrea Boronat, Lluna Belda, Jorge Gaitán i Francisco Piñero. Finalment, els nous músics de la Banda Simfònica són Pedro Alcántara, Marcos Boluda, Enrique Camarena, Irene Dolz, Carlota Ferrero, Pablo Gómez, Miguel A. González, Olga Jordán, Irene Madrigal, Pablo Márquez, Carlos Moreno, Sergio Piñero, Miriam Pla, parle reina, José Ramón Ros i David Sánchez.

El dia 22 de novembre serà el berenar per als alumnes de l’escola i, el dissabte 25 de novembre, al matí, sobre les 11 hores, hi haurà jocs infantils en els voltants de la seu de l’entitat. Ja a la vesprada, a les 17 hores, serà el cercaviles per a arreplegar a Santa Cecilia para, a les 18 hores, estar en el Centre Cultural Tívoli per a oferir el tradicional concert en honor a la Santa.

El diumenge 26 de novembre el dia començarà amb un ric desdejuni, a les 9:30 hores en la seu de l’entitat i, a les 12 hores, començarà el cercaviles que es dirigirà a l’Ermita de Sant Roc on tindrà lloc la missa en honor a la Santa para, a les 15 hores, celebrar en el Tívoli el menjar de germanor.