L’associació burjassotera Lloc de Vida-Buscant Alternatives comença les seues activitats d’estiu

6 juliol 2021|Burjassot

LLOC DE VIDA- Julio 2021

L’associació Lloc de Vida-Buscant Alternatives de Burjassot desenvoluparà, durant el mes de juliol, les seues activitats d’estiu, les quals tenen com a lema “la Caravana de l’Estiu”, temàtica que es treballarà durant tots aquests dies a través de diferents accions destinades al fet que els participants gaudisquen d’un estiu diferent.

En les activitats participen 75 menors de Burjassot i Benimàmet que podran realitzar excursions i tallers. Aquestes activitats estan secundades i subvencionades per l’Ajuntament de Burjassot, el Programa CaixaProinfancia, Càritas Diocesana de València, Càritas Parroquial i Cárnicas Serrano. A més, Lloc de Vida conta també amb voluntaris i voluntàries que comparteixen el seu temps amb l’entitat i amb els xavals que participen en les activitats.

Durant els dies que duren les activitats “penjarem en la Caravana tot allò que ens haja agradat, totes les coses que ens haja transmés la jornada , perquè un altre dels objectius que té la Caravana de l’Estiu és reconèixer com ens sentim i saber expressar-ho als altres ja que considerem que en aquests moments és molt necessari reforçar l’educació emocional“, han assenyalat fonts de l’entitat burjassotera.

Les mateixes fonts han destacat que “aquest estiu volem gaudir del nostre nou local, de les ganes d’aprendre i divertir-nos junts. A l’agost tindrem vacances i tornarem al setembre carregats d’energia i amb moltes ganes de tornar a veure’ns“.