L’Associació Buscant Alternatives- Lloc de vida organitza la seua XII Setmana de la Interculturalitat

16 abril 2018|Burjassot

Semana Culturalidad Buscant alternatives charla envejecimiento

Amb motiu de la celebració de la seua XII Setmana de la Interculturalitat, l’Associació Buscant Alternatives-Lloc de vida ha organitzat diferents activitats del 23 al 29 d’abril. Activitats entre les quals no faltarà el teatre, amb la col·laboració de l’Associació Teatral Paraules i Dones o les conferències obertes a tota la ciutadania.

El dimarts 24 d’abril a les 18 hores tindrà lloc la primera conferència, en la Parròquia de la Nativitat, i versarà sobre l’envelliment saludable. La xerrada estarà impartida per Javier González, investigador en gerontologia. 

Ja el divendres 27 d’abril a les 18 hores tindrà lloc la segona conferència de la setmana que, impartida per Alicia Bañuls Millet, responsable de l’àrea de formació i recerca de l’observatori del refugiat de la Universitat de València, arriba baix el títol “La protecció de les persones refugiades, un desafiament global del segle XXI”. En aquest cas tindrà lloc en la Casa Germanes Reparadores de Benimàmet,

El teatre arribarà un dia més tard, el dissabte 28 d’abril a les 18:30 hores al Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Burjassot. Comptant, en aquesta ocasió, amb la col·laboració de l’Associació Teatral Paraules i Dones, que posarà en escena Escenaris d’Igualtat, sis peces de micro teatre centrades en la igualtat de gènere.

Tal com han informat des de l’associació Buscant Alternatives-Lloc de vida totes les activitats són d’entrada lliure i estan convidats a participar tots els veïns i les veïnes de Burjassot.