L’Associació Cultural Valenciana “El Piló” viu un cap de setmana de gran activitat

14 octubre 2019|Burjassot

Des de 18/10/2019 fins a 19/10/2019

El Piló

El pròxim cap de setmana del 18 al 19 d’octubre serà d’intensa activitat per a l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” de Burjassot. Dos dies en què la tradició i la pintura seran fils conductors dels actes que s’han programat.

Actes que començaran el divendres 18 d’octubre, a les 20.15 hores, en la seu de l’entitat, al carrer Doctor Moliner, 10, on tindrà lloc la inauguració del XXXIX Concurs Nacional de Pintura “El Piló”. Una mostra que es podrà visitar també al llarg de la següent setmana.

Tan sols un dia més tard, el dissabte 19 d’octubre, la cita serà a les 10.00 hores i la tradicional Pilota Valenciana serà la protagonista del dia ja que se celebrarà el Dia de la Pilota Valenciana. IV Trofeu de Galocha “El Piló”. Després de les diferents partides que tindran lloc al llarg del matí, al carrer on se situa la seu de l’entitat, es realitzarà una xarrada sobre la pilota i, per a finalitzar, tots els presents podran degustar un saborós arròs amb fesols i naps.

Ja a la vesprada, a les 18.00 hores, donarà començament des de la seu de l’entitat la “Dansà” que portarà als participants fins a la Plaça de l’Ajuntament.