L’associació d’Amics de les orquídies de Burjassot llança el seu cinqué curs gratuït d’iniciació al cultiu de les orquídies

20 febrer 2018|Burjassot

curso orquídeas
Curso orquídeas

Després de l’èxit del quart curs d’iniciació al cultiu d’orquídies, finalitzat fa unes setmanes, l’Associació Amics de les Orquídies (AOB) de Burjassot ha engegat el seu cinqué curs gratuït. Activitat que, com és habitual, s’impartirà en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, seu de l’entitat.

Tal com han informat des de l’associació burjassotera, les persones interessades a participar en el curs han d’enviar un correu electrònic a orqui.burjassot@gmail.com i deixar les seues dades o bé cridar al 607 72 26 59 i preguntar per Tomás.

A més, en aquests dies, tal com mostra la imatge que acompanya a aquesta informació, l’AOB ha pogut compartir també, les seues experiències amb els alumnes del programa per a la formació d’ocupació de CEMEF. Una experiència molt enriquidora per a tots els participants i que anima a l’entitat burjassotera a continuar promovent la cura d’aquesta preciosa planta.