L’Associació de Fibromiàlgia de València Nord (AFIVAN) de Burjassot informa sobre exercici físic adaptat

23 octubre 2017|Burjassot

Des de 24/10/2017 fins a 24/10/2017

Siel Bleu

La Casa de Cultura de Burjassot acull una nova xerrada informativa que, des de l’Associació de Fibromiàlgia València Nord (AFIVAN), s’ha programat per a dimarts que ve 24 d’octubre a partir de les 18 hores.

Afig vida als teus dies és el nom de l’activitat en la qual els assistents podran conèixer la Fundació Siel Bleu Espanya, de mans de Josep Cotano, responsable de la mateixa.

La Fundació Siel Bleu Espanya és una associació sense ànim de lucre els objectius de la qual persegueixen l’exercici físic adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Des de l’entitat proposen un programa pioner d’activitat física adaptada per a potenciar l’envelliment actiu i millorar la salut.

Amb l’exercici físic s’ajuda al cos a augmentar els nivells de serotonina i endorfines, amb la qual cosa també disminueix el dolor, tan present en el dia a dia dels afectats de fibromiàlgia.

Des d’AFIVAN, conviden a tot el municipi al fet que acudisca a la xerrada ja que, independentment de l’edat o de la condició física, està enfocada per a tot tipus de persones, tant majors com a xiquets, persones amb discapacitat, malalts de fibromiàlgia…