L’Associació Teatral Paraules i Dones posa en escena una lectura dramatitzada adaptada de “Besos”

16 novembre 2017|Burjassot

Des de 23/11/2017 fins a 23/11/2017

Besos

Un any més, l’Associació Teatral Paraules i Dones de Burjassot serà protagonista de les activitats que Burjassot desenvoluparà amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Activitats que arriben al municipi de la mà d’Espai Dona, el Servei Integral d’Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora, Lluna Árias.

En aquesta ocasió, i sota la direcció de Maria Ángeles Hernández, l’entitat burjassotera ha preparat una lectura dramatitzada que es posarà en escena el 23 de novembre a les 19 hores en el Centre Cultural Tívoli. Una lectura que s’ha basat en la genial i famosa obra de Carles Alberola i Roberto García, “Besos” que ha sigut representada 1.018 i mereixedora de nombrosos premis dins del món teatral.

Mª Àngeles ha fet una adaptació del text de l’obra, després de consultar-ho amb Alberola, i ha creat una representació en la qual es posaran en escena huit dels sketchs que ixen en l’obra original. A través dels mateixos es persegueix l’objectiu que el públic assistent reflexione sobre la vida, ja que les escenes que es van a representar toquen temes molt comuns i que cada dia poden succeir-nos.

La lectura dramatitzada es realitzarà d’una manera molt dinàmica i fins i tot els seus protagonistes cantaran en directe algunes de les peces que es posaran en escena i que, sens dubte, alçarà en aplaudiments el Tívoli. Lectura, cançons i xicotets moments musicals amb peces que també són importants en l’obra s’entremesclaran per al delit de tots els assistents.

A més, la representació serà especial des de l’arribada al Tívoli del públic, ja que tindrà una benvinguda molt especial de la mà de les pròpies actrius i actors de l’obra. Hi haurà un photocall, amb divertits marcs realitzats per la pròpia associació perquè es facen fotos totes i tots els assistents i, a més, de la mà de la creadora del cartell de l’obra, Claudia Sahuquillo, hi haurà un expanding drawing, o el que és el mateix, una interacció entre el dibuix, l’espai, el públic i els experts. Una nova experiència en la qual mostrar el que per a cada persona significa acudir a veure aquesta genial adaptació teatral.