La banda “Second” actúa en concert, a Burjassot, el 18 de setembre

13 setembre 2021|Burjassot

Des de 18/09/2021 fins a 18/09/2021

SECOND

Setembre s’afronta, normalment, amb els millors propòsits però si, al final de la setmana, la motivació per a seguir endavant arriba en forma de concert a l’aire lliure, doncs millor que millor. Pensant en això, la regidoria de Festes que dirigeix Manuel Pérez Menero ha organitzat, per a la nit del dissabte 18 de setembre a les 23h, un concert a càrrec de Second, una de les principals bandes Indie del panorama nacional.

El concert, gratuït, tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament tindrà un aforament limitat. Per aquest motiu, les persones que desitgen assistir a la cita musical, abans d’entrar al recinte en el qual se situaran les cadires, hauran d’identificar-se aportant les seues dades personals i un número de telèfon de contacte. A més, l’ús de la màscareta serà obligatori, durant tot el concert, igual que el compliment de les mesures sanitàries establides per l’organització.

Sean Frutos (veu) i Jorge Guirao (guitarra) van donar vida a Second, l’any 1997, en la seua Múrcia natal. Posteriorment es van anar incorporant Nando Robles (baixista), Fran Guirao (bateria) i Javi Vox (guitarra/teclats). Des de llavors, els avalen nou treballs discogràfics. Després de traure, en 2018, “Anillos y raíces”, el seu huité disc, el 7 de juliol de 2020, es publica la cançó “En la cuerda fuerte” que dona també nom a la gira iniciada a Múrcia aqueixa mateixa setmana. Una gira que, presentada en un nou format electro-acústic adaptat a les limitacions derivades de la pandèmia, fa parada el dissabte, a Burjassot.