La Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot celebra Santa Cecília amb el segon dels seus concerts

18 novembre 2014|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli obrirà les seues portes dissabte que ve 22 de novembre a la patrona de la música, Santa Cecília, que serà homenatjada en el seu moment per l’Agrupació Musical Los Silos com millor sap fer-ho, amb un gran concert al qual està convidat tot el municipi i que començarà a les 18:30 hores.

En aquest segon concert programat amb motiu de la festivitat de la santa, la Banda Simfònica de l’Agrupació oferirà, baix la direcció de Javier Lopez Salón, un repertori d’allò més variat, dividit en dues parts. En la primera, interpretaran La Morera, Reflections of this Time i The World of Dreams. En la segona part continuaran amb Chimo (marxa àrab) i Fènix, tancant amb el pasdoble Burjassot, de López Laguarda i amb l’Himne Regional, del Mestre Serrano.

En un dia tan especial per a tota l’Agrupació, també es durà a terme la presentació dels nous músics que passaran a formar part de la Banda Simfònica: Vicente Murgui, al bombardí, Sandra Íñiguez, amb la flauta, Ruth León i Rebeca Muñoz, amb l’oboè, David Hernández, en la percussió i Héctor Muñoz, al contrabaix.

Why the hell did they
quick weight lossFind Out the Color That Will Help You Get Your Man