La Biblioteca Infantil celebra les I Olimpíades Bibliotecàries en una nova vesprada d’Animació Lectora

13 juny 2024|Burjassot

Des de 19/06/2024 fins a 19/06/2024

Olimpiadas Biblotecarias

El 2024 és any d’Olimpíades i l‘equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot vol que els menuts usurais i usuàries s’acosten a esta gran cita esportiva d’una manera molt especial: combinant l’esport i els llibres en una nova vesprada d’Animació Lectora. L’activitat tindrà lloc a la Biblioteca Infantil, el dimecres 19 de juny, a les 18.00 hores.

En esta primera edició de les Olimpíades Bibliotecàries els cinc cércols olímpics, el símbol de la competició més internacional, esperen a tots els participants. Però, per a reunir-los hauran de col·laborar i superar cinc proves. Per exemple, hauran d’acabar una carrera silenciosa, llegir per relleus i ordenar llibres en rondes que cada vegada es posaran més complicades.

Una vegada superades les proves, només quedarà repartir les medalles de les I Olimpíades Bibliotecàries i pintar els cinc cércols olímpics amb el seu color corresponent.

Amb esta activitat, els participants podran descobrir diferents aspectes sobre els Jocs Olímpics i Paralímpics i, a més, veure la importància de l’esport també en la lectura de molts dels seus llibres favorits.