La Biblioteca Infantil acomiada les seues activitats de gener amb “La disputa dels colors”

16 gener 2017|Burjassot

La celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau serà el fil conductor de l’última de les activitats gratuïtes d’animació lectora que la Biblioteca Infantil de Burjassot celebrarà en aquest mes de gener.

Una activitat que tindrà lloc el dimarts 31 de gener a les 18 hores, i que arriba amb el títol “La disputa dels colors” i en la qual es farà reflexionar i pensar als xiquets de la Biblioteca Infantil que participen en la mateixa sobre la importància de valorar-se ells mateixos com a persones i com a ciutadans i els donarà l’oportunitat de conéixer a diferents personatges exemplars que han contribuït a forjar un món més just.

La tècnic de la biblioteca reunirà als participants en l’estora blava perquè debaten sobre el significat de la pau, del respecte i sobre el seu coneixement sobre personatges que hagen contribuït a forjar un món millor. Després del debat, es realitzarà un taller perquè puguen comprovar com el treball en equip i en harmonia porta a realitzar grans coses en la vida.