La Biblioteca Infantil acull la presentació del llibre de Fani Grande, “Empar, fallera major infantil”

2 març 2016|Burjassot

Les activitats d’animació lectora de la Biblioteca Infantil de Burjassot començaran en aquest mes de març el dimarts dia 8 amb la presentació, a càrrec de la seua autora, Fani Grande, del llibre “Empar, fallera major infantil”. Serà a les 18 hores en el citat espai municipal.

“Empar, fallera major infantil”, de la col·lecció Micalet Teatre de l’Editorial Bromera, narra la història d’Empar, una xiqueta vital i optimista que vol ser Fallera Major de la seua comissió, però, en la seua casa, les coses no van molt bé i els seus pares no ho veuen clar. La xiqueta pensa una solució per a aconseguir el seu somni i, dins de la mateixa, estarà l’ajuda dels seus amics i veïns per a aconseguir-ho.

Un llibre, recomanat per a xiquets i xiquetes a partir de 10 anys, que mostra valors com l’amistat, la complicitat, el treball en equip i l’esperit de les Falles. Una publicació en la qual, a més, s’ensenya que el teatre, també es llig, i que és una mostra de com gaudir del teatre de forma literària.

Coneguda en l’ambient televisiu, Fani Grande, l’autora del llibre, és presentadora, guionista, escriptora, bloguera i apassionada pel món dels llibres. Ha col·laborat en diversos diaris i treballat en ràdio i televisió. Com a escriptora ha publicat el llibre “El fémur de Eva”, debutant en el gènere de teatre infantil amb el llibre que presentarà a Burjassot, “Empar, fallera major infantil”, els dibuixos del qual estan elaborats per Ramón Pla.