La Biblioteca Infantil celebra el 9 d’octubre amb una vesprada d’animació lectora dedicada a la festivitat

7 octubre 2019|Burjassot

Des de 07/10/2019 fins a 07/10/2019

Animación Lectora 9 octubre

Dilluns que ve 7 d’octubre, la Biblioteca Infantil s’avança als actes de celebració del Dia de la Comunitat Valenciana amb una animació lectora en la qual els menuts participants podran conéixer la història de la celebració d’aquesta jornada tan especial i important per a la història de la Comunitat.

Així, amb una lectura en veu alta a partir de les 18 hores, es desgranarà el conte “El 9 d’octubre” de Vicent Sanhermelando Bellver, de l’editorial Tandem, on s’explica la vida i història de Jaume I.

Després de la lectura, es dedicaran uns minuts per a parlar sobre el conte i tot el relacionat amb la festa, com a activitat d’expressió oral i comprensió lectora.

Per a finalitzar l’activitat es realitzarà un xicotet taller creatiu en el qual els participants pintaran dibuixos del conte “L’oroneta i el Rei”, retallable amb les vestimentes dels moros i cristians i podran conéixer, a més, les receptes típiques valencianes com l’orxata o la tradició de la mocadorà, creant a més la seua pròpia corona de Rei o Reina.